Sunday, March 23, 2014

Alhamdulillah..
Punya berjeman blog ni tak berupdate..

Bukan tak teringat,.tapi masa dan keringat tak mengizinkan.

Dah 4 bulan resign..baru hari ni teringat balik blog yang sepi lagi berabuk..
Banyak benda nak story..
Meh update dulu semua oder yang dah buat , dah selamat hantar ke customer..





yang hantaran coklat basikal ni tempahan ex-Uitm Lendu ..Niza oder untuk majlis pertunangan abg dia.
Yang jambangan bunga coklat ni I dah lupa plak sape oder.hehe lama dah ni..

Both hantaran ni bawak sekali masa presentation kt Thc , Jonker Walk..Nanti later saya citer ye pasal program Thc yang  kiteorg join 3 hari 2 malam tu ye...

Ok bawah ni hantaran coklat dalam bakul plak...suke sangat warna tema ni nampak cantik dan comelsss..

Ok nanti sambung la.Si kenit ni dah bangun tidur plak..
Bersambung ye :>